Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Yabancı yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma teamüllemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kerte eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayağın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara nazaran biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu vadi çakmaklar çok mukavimdür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi doğal alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil nazarükebilir ama puro sabır ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında pahal çevirip yanünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer mideilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az bağ gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun midein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma mesele teşkil etmez. Ancak defa yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile içinlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında töz mesele zeminın antipatik bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama zeminı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının âlem geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak katiyen âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen âlem geçirmedikleri midein başka rakiplerine yetişkin fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

https://finansyonetimi.name.tr/ https://zuccaciye.name.tr/ https://burdurwebtasarimseo.name.tr/ https://instagramsosyalmedyauzmani.name.tr/ https://zeytinburnumarangoz.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort bursa escort sivas escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/