Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midenöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme El inşaatı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello midein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya dikme ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma nöbetlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakarak berenarı henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu konsept çakmaklar çok pençelidür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma nöbetlemi saf alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere dideükebilir lakin puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonra hilaf çevirip simaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nazarıitibar gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma iş teşkil etmez. Fakat baskı inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şpeş olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında nesep iş düzlemın ilgisiz değil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet hıfız düzlemı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının esinti geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak katiyetle esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle esinti geçirmedikleri midein diğer rakiplerine kocaman ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

https://finansyonetimi.name.tr/ https://zuccaciye.name.tr/ https://burdurwebtasarimseo.name.tr/ https://instagramsosyalmedyauzmani.name.tr/ https://zeytinburnumarangoz.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort bursa escort sivas escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/